Vegan Shopper

Vegan Shopper

Waar komt de shopper bag vandaan?

De shopper bag is een grote draagtas met gelijke handgrepen. Deze shopper wordt ook wel een tote bag genoemd, het woord tote is waarschijnlijk van Afrikaanse oorsprong. Deze shopperbag werd gebruikt om je boodschappentas te hergebruiken.
Veel van de huidige goedkope of gratis totes zijn vaak gemaakt van gerecyclede stof, van minimaal verwerkte natuurlijke vezels, of van bijproducten van processen die organische materialen verfijnen.

Waarom shoppen met een vegan shopperbag?

Sinds 1 januari 2016 is er een verbod in Nederland op gratis plastic tassen. Een ontwikkeling waar wij enorm achter staan. We gebruiken veel te veel onnodig plastic en we weten allemaal hoe slecht dit is voor het milieu. Het doel is dan ook om afval op straat en zee tegen te gaan, net als de verspilling van grondstoffen. De rijksoverheid wil hiermee het bewustzijn van de consumenten vergoten.
Als je om je heen kijkt zie je dat steeds meer mensen gaan shoppen met een shopperbag.
De vegan shopperbags worden verkocht als een vervanging voor plastic wegwerpzakken, deze kunnen worden hergebruikt dus zijn veel milieuvriendelijker. Een belangrijke feit: uit een studie van het Britse Milieuagentschap is gebleken dat katoenen canvaszakken minstens 131 keer moeten worden hergebruikt voordat ze het koolstofverbruik van een enkele wegwerp plastic zak kunnen evenaren en tot 327 keer als de plastic zakken worden gebruikt als vuilniszakken. Als je dit leest wil je toch geen plastic wegwerpzakjes meer gebruiken en alleen maar vegan shopperbags? Heel soms kun je er niet omheen maar gebruik het minimaal.

Merken en materialen van de vegan shopperbags

Natuurlijk heeft My Vegan Wolrd meerdere soorten vegan shopperbags in het assortiment variërend in diverse maten en kleuren. De ene keer heb je een kleinere nodig en voor wat meer spullen of boodschappen pak je de grotere. Neem eens een kijkje bij Núnoo die heeft verschillende maten vegan shopperbags in het assortiment in diverse leuke kleuren. Kaliber fashion heeft prachtige shopperbags gemaakt van Pintatex en heeft een luxere uitstraling. Ga je liever voor een kleinere in de nieuwste fashion kleuren dan zal je zeker slagen bij Denise Roobol.

My Vegan World en nieuwste trends

My Vegan World geeft om de dieren, de mensen en het milieu. Wij gaan altijd op zoek in binnen en buitenland naar de meest mooie vegan merken die luxe uitstralen en staan voor kwaliteit. My Vegan World bezoekt beurzen en is daarom op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de vegan tassen en vegan sneakers. My Vegan World begint met vegan tassen en vegan sneakers maar hou ons goed in de gaten want het zou zomaar kunnen zijn dat wij gaan uitbreiden in andere vegan productgroepen. Heb jij zelf tips, dan mag je altijd contact met ons opnemen en dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de nieuwste trends en ontwikkelingen van My Vegan World schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief, wij beloven dat we je niet zullen spammen. Heel veel shop plezier!

Behind every successful woman is a fabulous vegan bag.

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00