Vegan Laptoptas

Waar komt de laptoptas, ook wel aktetas genoemd vandaan?

In de 14de eeuw waren er slappe boekentassen die gebruikt werden om waardevolle spullen en geld in mee te vervoeren. Een andere benaming voor deze boekentas was ook wel “budget’’. De naam “budget” is afgeleid van de betekenis van leren tassen. In het Latijns is dit “bulga” en in het Iers “bolg”. Deze hebben dus beide dezelfde betekenis van een leren tas maar het stamt ook af van de term “budget”. Eind 1850 zou de eerste moderne rechthoekige aktetas met een metalen frame zijn uitgevonden.

Weet jij waarom wij zo van vegan laptoptassen/vegan aktetassen houden?

Tegenwoordig heeft iedereen wel een laptop, voor je werk of gewoon voor privé gebruik. Het belangrijkste van je laptop is dat als je deze mee wilt kunnen nemen en dat dit veilig gebeurd. Je laptop is waardevol en daarom dus des te meer reden om daar zuinig en voorzichtig mee om te gaan. De vegan laptoptas moet naast beschermend ook comfortabel en overzichtelijk zijn. Naast je laptop heb je altijd genoeg (persoonlijke) spullen die je ook graag mee wilt nemen. Voor je werk denk je bijvoorbeeld aan het meenemen van de juiste documenten en voor je privé spullen is het fijn als je ook daar weer aparte vakken voor hebt. De laptoptassen of dus ook wel aktetassen genoemd zijn er voor mannen en vrouwen en in verschillende vormen. Vrouwen vinden het soms prettiger om een laptop tas over de schouder te dragen en mannen in de hand, hoewel dit wel weer voor iedereen anders is. Een saaie laptop tas binnen ons assortiment, zeker niet! My Vegan World heeft voor de allerbeste collectie gekozen en wij zullen hierin steeds verder uit gaan breiden.

Welke vegan materialen worden er gebruikt in de laptoptas?

Op dit moment heeft My Vegan World vegan laptoptassen gemaakt van de hoogste kwaliteit veganistisch leer en helemaal met de handgemaakt! My Vegan World was meteen weg van het merk Thisislo die werken met de beste ambachtsmensen die er zijn. De lat ligt hoog als het gaat om kwaliteit en luxe. Iets waar wij ons helemaal in kunnen vinden. Aan de zijkant van de laptoptas zit een rits waar je bijvoorbeeld makkelijk je telefoon in kan bewaren. Het gebruik van deze laptop tassen is eenvoudig, behandel ze met liefde dan zullen ze zeker veel jaren meegaan. Het gebruik van oliën of reinigingsmiddelen is niet nodig. Je kunt de vegan laptoptassen schoon houden door deze af te vegen met een schone vochtige doek. Hoe simpel kan het zijn! Kijk wel uit met alcohol want dat kan het materiaal beschadigen.

Komen er nog meer vegan tassen?

My Vegan World wil het allerbeste voor jou, voor de dieren en het milieu. Daarom maken wij een hele zoektocht in binnen en buitenland naar de meest mooie vegan merken die luxe uitstralen en staan voor kwaliteit. My Vegan World bezoekt ook beurzen en is daarom op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de vegan tassen en vegan sneakers. My Vegan World begint met vegan bags en vegan sneakers maar houdt ons goed in de gaten want het zou zomaar kunnen zijn dat wij gaan uitbreiden in andere vegan productgroepen. Heb jij zelf tips, dan mag je altijd contact met ons opnemen en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de nieuwste trends en ontwikkelingen van My Vegan World schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief, wij beloven dat we je niet zullen spammen. Heel veel shop plezier!

Food. Water. Animals. Vegan Bags… You know the essentials!

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00