Giftcard

Vind jij het ook zo leuk om iemand te verrassen en blij te maken? Wij wel. Daarom hebben wij van My Vegan World voor jou een giftcard. Het unieke cadeau om iemand mee te verrassen. Jij bepaald hoeveel je geeft en je draagt zo ook bij aan een betere wereld.

Giftcard

Cadeaukaart 

Je kunt deze giftcard kopen en een bedrag naar keuze kiezen om op de kaart laten zetten. Je ontvangt van ons dan een kaart met een unieke code die eenmalig gebruikt kan worden. En natuurlijk zit de giftcard in een mooie cadeau verpakking zodat degene aan wie je het kado geeft verrast zal zijn.

Het leuke van deze cadeaukaart is dat iemand zelf kan kiezen waar hij of zij blij van wordt. Verras de persoon waar jij van houdt en geef ze een bewust cadeau. Er is zoveel keuze in mooie vegan fashion items. Bovendien hebben wij een ruim aanbod van tassen, sneakers en accessoires waar je uit kunt kiezen. Wij selecteren high-end producten met stijl. De kans is echter groot dat je niet kunt kiezen omdat er zoveel moois is.

Je kunt ervoor kiezen om deze naar je eigen adres te laten verzenden of naar het adres van de persoon die je wilt verrassen. Wie ga jij blij maken?

Origineel kado van ananasleer of appelleer

En vergeet er niet bij te zeggen dat er tassen en sneakers zijn die gemaakt worden van ananasleer en appelleer. Voor velen is dit echt nog uniek en ze zullen zeker verrast worden! Nu kunnen ze er stijlvol uitzien met high-end fashion items die ook nog eens diervriendelijk, milieu bewust en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Super origineel en exclusief!

Tevens kun jij ook je vrienden vertellen wat jij graag wil. Maak je vrienden ook bewust en help mee om de wereld een beetje beter en mooier te maken door voor goede producten te kiezen. Jij zult ze inspireren. 

Ook wanneer je niet vegan bent is dit het beste cadeau

Ook mensen die niet of nog niet vegetarisch of vegan zijn kunnen er voor kiezen om producten te kopen die niet gemaakt zijn van dieren. Zo help je ook mee. Voor jouw tas of sneakers heeft geen dier hoeven lijden. Ieder dier wat hierdoor een beter leven krijgt zal je dankbaar zijn. En wat denk je van de arbeidsvoorwaarden voor de mensen die de producten maken. Door een bewust product te kopen steun je ook de mensen die een eerlijk loon verdienen. Dit is toch een prachtig cadeau om te geven, om te krijgen en om te delen?

Geldigheid cadeaukaart

De kaart blijft na aankoop 1 jaar geldig. Zo kun jij of degene aan wie je deze kaart geeft zelf kiezen op welk moment je iets wilt kopen. Een nieuw item uit de zomercollectie of een fashion item uit de wintercollectie. Misschien juist die portemonnee die bij die tas hoort die je al had of koop je nu eindelijk die te gekke sneakers waar je deze bijdrage voor gevraagd hebt. Het kan allemaal, houdt de site in de gaten om de nieuwste collectie bij My Vegan World te shoppen. Bezorg jezelf of iemand anders een ultiem geluksmomentje.

Tip

Wanneer je niet ineens het bedrag wil spenderen kies er dan voor het bedrag op te splitsen in meerdere cadeaukaarten. Zo kun je op meerdere momenten een aankoop doen.

Geef een dierbare een cadeautje en wij geven World Animal Protection ook een donatie

Leuk om te weten is dat wij ieder jaar een deel van onze winst doneren aan World Animal Protection. Lees hierover meer op onze site door op onderstaande knop te drukken. Natuurlijk kun je ook zelf rechtstreeks doneren aan dit goede doel. Lees wat zij doen voor de dieren op onze planeet.
 
 
Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00