Womsh

Womsh staat voor Word Of Mouth Shoes: de naam verwijst naar schoenen die communiceren en een boodschap overbrengen, waarbij mond-tot-mondreclame wordt gebruikt om respect voor het milieu te bevorderen. Wat zij hiermee naar buiten willen brengen is respect, schoonheid, innovatie, passie, de toekomst en verbintenis. De droom van Womsh is dat bedrijven steeds ethischer worden en bijdragen aan het verbeteren van de wereld voor mens en milieu.

Meer over Womsh

Womsh is tegenwoordig betrokken bij het maken van nieuwe producten, op zoek naar technische oplossingen om onze sneakers duurzamer te maken.

Vegan sneakers

De sneakers van Womsh zitten geweldig en er kan echt geen paar in je kast ontbreken. Wat wij een mooi verhaal vinden is hoe Gianni, oprichter van Womsh, op een dag van zijn dochter Francesca, te horen kreeg dat zij, zijn sneaker niet kon dragen omdat ze van leer waren. Op dat moment kreeg Gianni het idee om een ​​veganistische lijn van appels te maken. En zo werd de veganistische lijn geboren: uit liefde.

Duurzame schoonheid

Duurzaamheid is geen beperking, maar eerder een stimulans om paradigma’s te vervangen door acties, zodat iedereen een belangrijke speler kan worden. Na enkele jaren van testen, onderzoeken en hard werken zijn zij nu op de internationale markt gekomen met een product waar zij enorm in geloven omdat het goed gemaakt, mooi en milieuvriendelijk is. Voor Womsh is duurzame schoonheid het belangrijkst. En dat is nou precies waarom Womsh bij ons op de site verkrijgbaar is.

Apple Skin

Veganistische schoenen van Womsh zijn milieuvriendelijk en waterdicht, houden de warmte vast en zorgen tegelijkertijd voor een hoog ademend vermogen. Na veel onderzoek kunnen zij de hoge prestaties van deze sneakers garanderen op het gebied van comfort en weerstand: ze hebben verschillende materialen getest waaruit de keuze is ontstaan om Apple Skin te kiezen.

Apple Skin is een buitengewoon speciaal nieuw materiaal gemaakt van 50% appelvezel en 50% PU (polyurethaan). Apple Skin is een kunstleer, gemaakt van grondstoffen die biologisch afbreekbaar zijn en die afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen.

Het werd uitgevonden door Frumat Leather , een Italiaans bedrijf gevestigd in Trento. Met de Apple Skin heeft het bedrijf een ‘Technology and Innovation’-prijs gewonnen bij de Green Carpet Fashion Awards in 2018.

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00