This is Lo

This is Lo is een merk om verliefd op te worden. Of je nu een man of een vrouw bent, deze tassen staan je perfect. Wat een design! Anders dan anders. Heb jij de rugzak van This is Lo op je rug, dan zal iedereen kijken.

Meer over This is Lo

This is Lo is door de stijgende vraag naar ethische lederwaren tassen gaan produceren die hieraan voldoen. THISISLO is echt een fantastisch merk. Het buitenmateriaal voor de tassen en accessoires worden ontwikkeld in Italië. Net als leer is het licht gewicht, duurzaam, ademend en krijgt het karakter met de leeftijd. Ongewenst afval vernietigt het milieu en daarom recyclen zij afgedankte plastic flessen en transformeren die in de voering voor hun tassen. Zij benutten kennis die is doorgegeven door vijf generaties leer vakmensen en passen deze toe op moderne materialen. Zij creëren waardevolle bezittingen van uitstekende kwaliteit en hoge ethische normen. Zonder compromissen.

Ethische koopkeuze

Het is de verantwoordelijkheid van de mode-industrie om consumenten te inspireren om meer ethische koopkeuzes te maken door hen de mogelijkheid te geven om dit te doen. THISISLO is volledig vrij van dierlijke producten. Intensieve veehouderij draagt bij aan water- en voedselschaarste, ontbossing, broeikasgassen, antibiotica resistentie en grondbederf door giftige chemicaliën. Volgens het rapport ‘the pulse of the fashion industry 2017’, gepubliceerd door ‘Global Fashion Agenda & The Boston Consulting Group’, geeft PU-kunstleer slechts een derde van de impact voor ernstige milieu vervuiling t.o.v. rundleer- en een lagere impact dan zijde, katoen, wol en modale stoffen.

They believe…

Zij geloven dat bedrijven de macht hebben om een ​​positievere wereld voor iedereen vorm te geven. Elke partner waarmee zij samenwerken, is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze hun waarden delen, goede banen bieden voor hun werknemers en ernaar streven de impact op het milieu te minimaliseren. Wij zijn trots dat wij geselecteerd zijn om THISISLO te mogen verkopen bij My Vegan World.

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00