S'well

In een tijd waarin duurzame producten niet stijlvol waren en stijlvolle producten niet duurzaam, creëerde ‘Swell ‘s werelds eerste herbruikbare hydratatieaccessoire. Allemaal gemaakt om je meer manieren te geven om minder te gebruiken. Ontworpen om de dingen waar je van houdt langer warm of kouder te houden, wel 41 uur koud en 18 uur warm.

 

Meer over S'well

In 2010 startte Sarah Kauss S’well met een gedurfd doel: de wereld ontdoen van plastic flessen voor eenmalig gebruik.

In een tijd waarin duurzame producten niet stijlvol waren en stijlvolle producten niet duurzaam, creëerde ze ‘s werelds eerste herbruikbare hydratatieaccessoire. Een prachtige vorm die functie en mode versmolt om van ‘het juiste doen’ een ervaring te maken die het waard is en waar je van geniet.

Het begon met de iconische fles van 17 ounce. Een drievoudig geïsoleerde trofee met een industrieel ontwerp die 41 uur koud koud en 18 uur warm houdt. Daarna breidden ze verder dan flessen en hydratatie uit naar eten, bar benodigdheden en accessoires, in verschillende kleuren, prints, patronen en texturen. Allemaal gemaakt om je meer manieren te geven om minder te gebruiken. Allemaal ontworpen om de dingen waar je van houdt langer warm of kouder te houden.

Elke dag worden zij, en jij ook, geïnspireerd om stijl, innovatie en vreugde te brengen in duurzaam leven. Dat betekent goed doen, goed zijn voor onszelf en de planeet door de kracht van ontwerp en vindingrijkheid. Het betekent ook dat we ernaar streven de wereld positief te transformeren, niet alleen door middel van onze producten, maar ook door consequent te handelen en terug te geven wanneer we kunnen.

Nu de middelen van de wereld en onze eigen persoonlijke reserves worden uitgegeven, geloven ze dat zoiets eenvoudigs als het kopen van een mooie herbruikbare fles of schaal een verschil kan maken. Elke gekochte S’well telt mee voor het verplaatsen van miljoenen plastic flessen en helpt ook miljoenen dollars toe te staan ​​aan organisaties die gemeenschappen over de hele wereld helpen.

Bij S’well hopen ze een vonk voor verandering te zijn – de inspiratie om een ​​beetje duurzamer te leven in een niet-duurzame wereld.

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00