Logo STUDIO.DAI

Studio.Dai

Het verhaal van Studio Dai

Wij werken samen met naaiateliers in Nederland die een sociaal inkomen bieden en veilige plek voor de ambachtslieden om hen te helpen, elk op hun eigen manier re-integreren in de samenleving.

Meer over Studio.Dai

ATELIERS

In onze werkplaatsen worden speciale trainingen gegeven: aangeboden aan mensen die ver verwijderd zijn van de arbeidsmarkt. In de training leren deelnemers o.a.: naaien, zeefdrukken en natuurlijk textiel verven. Maar deze studio’s bieden ook

Nederlandse les op de werkvloer. Samen met de deelnemers kijken we wat er nodig is om optimaal te groeien en re-integreren.

GEVANGENIS

Naast de gebruikelijke workshops werken wij samen met een gevangenisinstelling. Gedetineerden hebben een nuttig dagje uit en zijn opgeleid in een hoge kwaliteitswerkplaats.

Ons doel is om hen in staat te stellen hun na hun celstraf aan de slag te kunnen met de geleerde werkvaardigheden, het verdiende en gespaard geld, en het zelfvertrouwen om een ​​goede re-integratie te kunnen maken in de samenleving….

DUURZAAMHEID

Naast onze ethische productiemethode, zit duurzaamheid in ons DNA. Het is het uitgangspunt voor elke beslissing die we nemen en we zijn bewust van het feit dat elke beslissing die we nemen als bedrijf impact heeft op zowel mensen als de natuur.

Hierdoor voldoet de kwaliteit van onze tassen aan onze morele en ethische waarden. Onze tassen zijn ontworpen en handgemaakt in Nederland, in onze studio in Utrecht of in een penitentiaire inrichting. Ons doel is om tassen te produceren die worden gekoesterd in het dagelijks leven van elke vrouw. We gebruiken alleen duurzame materialen en al onze stoffen zijn duurzaam gecertificeerd. De overgrote meerderheid van onze materialen is afkomstig uit Nederland om een ​​goed overzicht te houden van de toeleveringsketen.

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00