Melie Bianco

Melie Bianco mag trots zijn want er is niks zo moois als het werk wat je doet wordt beloond met een award! Dit geldt zeker voor het merk Melie Bianco die de eer had om te worden benoemd in de Vogue UK voor het winnen van een begeerde PETA* UK Vegan fashion award voor “Beste diervriendelijke accessoires”. Om diervriendelijk te blijven gebruikt Melie Bianco PU (Polyurethaan) die is bewerkt met natuurlijke materialen zodat je de look en feel van echt leer hebt zonder de schadelijke bij effecten van goedkope plastic materialen zoals PVC.

Meer over Melie Bianco

Peta award winnaar ‘beste diervriendelijke materialen’

Melie Bianco is erg geïnteresseerd in hun leveranciers, hun fabriek en alle mensen die mee helpen met het produceren van Melie Bianco producten. Ze kennen alle medewerkers zelfs bij naam. Melie Bianco is sweatshop free**.

En daarom wil jij die tas!

Bij Melie Bianco geloven ze in kwaliteit, vakmanschap, betaalbare luxe en het bijdragen aan een betere wereld. Hun motivatie is om elk seizoen betaalbare luxe vegan tassen te maken voor de alledaagse vrouw, wat hun budget ook is.

Melie Bianco handtas

Een handtas is meer voor ons dan alleen een gewone accessoire, het is een vorm van zelfexpressie; het is een mood Booster; het is een krachtige statement.

*Peta approved: Peta is de grootste dierenrechten organisatie ter wereld. PETA focust op de vier gebieden waar dieren het meest lijden: de bio-industrie, de kledingindustrie, in laboratoria en in de entertainmentindustrie. Het PETA-approved vegan logo staat voor kleren die geheel veganistisch zijn, dat betekent geen leer, bont, wol, zijde en vellen van dieren. Dieren mogen op geen manier worden uitgebuit in het ontwikkelingsproces van de kleding. De bedrijven die het PETA-approved vegan logo op hun kleding zetten moeten PETA’s betrouwbaarheidsverklaring ondertekenen, waarin ze verifiëren dat hun kleding veganistisch is.
**Sweatshop free: Sweatshop-free of sweat-free is een term die voor het eerst wordt gebruikt door American Apparel, een beroemd Amerikaans kledingmerk, wat dwangvrije, eerlijke compensatie betekent voor de kledingarbeiders die hun producten vervaardigen.
Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00