Mandala

In 2001 richtte Nathalie Prieger het duurzame yogalabel MANDALA op. Vreemde culturen, een groot gevoel voor esthetiek en liefde voor mode hebben altijd een grote rol gespeeld in het leven van de ontwerper die opgroeide in Iran. Op 14-jarige leeftijd naaide ze haar eerste outfits en veranderde uiteindelijk haar passie in een baan met een diploma als ontwerper aan de Parijse modeschool ESMOD. Nathalie werkte voor verschillende Duitse labels en was jarenlang hoofdontwerper van de MCM-kledinglijn.

Meer over Mandala

Met een scherp gevoel voor trends was ze de eerste die meer dan 15 jaar geleden eco-eerlijke yogamode naar Duitsland bracht. Nathalie wordt nu beschouwd als een pionier in de eerlijke mode-industrie. Duurzaamheid en ecologische materialen waren vanaf het begin de hoekstenen van haar yogalijn. Tegenwoordig combineert elke MANDALA-stijl stedelijke trends met een duurzame waardeketen en eerlijke productie.

MANDALA richt zich op mens en natuur. Daarom wordt elke collectie uitsluitend gemaakt van natuurlijke of gerecyclede grondstoffen die op een bijzonder hulpbronnenbesparende en ecologische manier zijn geteeld. Oprichtster Nathalie is altijd op zoek naar innovatieve materialen en processen die nog duurzamer zijn. We proberen onze hele toeleveringsketen zo transparant mogelijk te houden en ervoor te zorgen dat iedereen die bij de productie betrokken is een eerlijk loon krijgt en sociaal zeker is. We onderhouden langdurige partnerschappen met onze productiefaciliteiten.

De producten worden vervaardigd in Turkije en in hun eigen textielfabriek in Shanghai. Eerlijke beloning, waardering voor werknemers en passende arbeidsomstandigheden hebben hier absolute prioriteit.

VROUWEN ONDERSTEUNEN VROUWEN

Aangezien met name vrouwen betrokken zijn bij de productie van kleding en deze vaak worden uitgebuit, zijn eerlijke behandeling en onafhankelijkheid voor alle vrouwen van bijzonder belang voor MANDALA.

Nathalie zet deze filosofie ook voort op het Duitse hoofdkantoor in Tutzing: haar team bestaat momenteel uitsluitend uit vrouwen. Flexibele werktijden en deeltijdaanbiedingen geven alle medewerkers de mogelijkheid om hun job optimaal te combineren met hun huidige leefsituatie. Een respectvolle samenwerking en een uitgesproken feedbackcultuur zijn vanzelfsprekend.

ZIET ER GEWELDIG UIT – VOEL GEWELDIG – PRAKTISCH

Oprichtster Nathalie laat zich voor haar collecties inspireren door trends van over de hele wereld. Elke collectie biedt sportieve, hoogwaardige stijlen en comfortabele sportvrijetijdskleding die ook ideaal kan worden gedragen in het dagelijks leven.

Niet alleen modetrends, maar ook innovaties worden regelmatig doorgevoerd in de vorm van nieuwe stoffen en afwerkingen. MANDALA yogamode viert vrouwelijkheid en geeft elke vrouw een vrouwelijke, modieuze look waarin ze zich goed kan voelen en yoga kan beoefenen.

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00