Komrads - vegan sneakers van Appel leer

KOMRADS

‘We verbinden ons ertoe een belofte te doen om een ​​sneaker te maken met de laagst mogelijke impact op de planeet waarop we leven.

Het is een belofte om een ​​sneaker te maken die volledig is gemaakt van hergebruikte en gerecyclede materialen, zonder dat je natuurlijke middelen hoeft te oogsten. Een sneaker zonder dieren te doden of te schaden of regenwouden te kappen en te vervangen door enorme rubberplantages. Een sneaker die een echte oplossing is voor het probleem, onderdeel is van de circulaire economie.

Het is een belofte om de meest duurzame en ecologische sneaker te maken, zonder in te leveren op kwaliteit, comfort en design.’

Meer over KOMRADS

Duurzaamheid zit in het DNA van Komrads

Wist je dat de mode-industrie de op één na grootste vervuilende industrie is na de olie-industrie? Het huidige systeem voor het produceren, distribueren en gebruiken van kleding & schoenen werkt vrijwel volledig lineair. Er worden grote hoeveelheden niet-hernieuwbare hulpbronnen gewonnen om kleding en schoenen te produceren die vaak maar voor een korte periode worden gebruikt! Duurzaamheid kent veel aspecten, waaronder energieverbruik, waterverbruik, recyclebaarheid en sociale verantwoordelijkheid.

Komrads wil deze uitdaging aangaan :  KOMRADS neemt duurzaamheid op alle niveaus in hun bedrijf op,  ze hebben het onderdeel van hun DNA gemaakt.

Perpetual beta mindset

Het is onvermijdelijk dat ook Komrads een voetafdruk achter laat, hoewel zij hun best doen om deze tot een minimum te beperken. Daarom zijn zij zich niet alleen zeer bewust van de materialen die zij gebruiken en de manier waarop zij hun sneakers produceren, maar ze willen meer doen … elke keer dat ze werken aan het verbeteren van hun productieproces, innoveren ze door nieuwe materialen te testen en optimaliseren ze de manier waarop zij hun goederen verzenden.

Bij Komrads hebben ze altijd een permanente bètamindset

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00