Gunas New York

Gunas new york  is een onafhankelijk high fashion label met een missie! Begonnen in 2009 door ontwerper en dierenliefhebber, Sugandh G. Agrawal. GUNAS is tegen dierenleed en voor wreedheidvrije mode. Hun missie is sterk en duidelijk. Dieren zijn NIET bedoeld als onderdeel van de mode. We kunnen er goed uitzien en ons goed voelen zonder andere levende dieren te schaden.

Meer over Gunas New York

High Fashion en No Cruelty

We mogen bewust worden van onze acties, de impact hiervan en wat er achter de schermen allemaal gebeurt met deze dieren. Wat aanvankelijk begon als een volledig ‘made in NY-label’, is nu wereldwijd uitgegroeid tot een merk dat tassen en schoenen maakt en produceert bij ambachtelijke en kleinschalige ethische fabrikanten uit landen zoals India, Zuid-Korea, Mexico, Brazilië en Hong Kong. Met stijlen variërend van schoudertassen, boekentassen, cross-body bags, portefeuilles en rugzakken heeft GUNAS een tas voor elke stemming en levensstijl. GUNAS is Peta-approved*.

Een merk met stijl

Een van de eerste vegan merken waar wij verliefd op werden is GUNAS. Wat een mooie tassen van uitstekende kwaliteit. Zij hebben een ruim aanbod met veel verschillende modellen en in veel verschillende kleuren en motieven. Wij kunnen niet zo goed kiezen en dragen daarom zelf graag veel tassen van dit merk.

The Label

GUNAS is een 100% veganistisch merk en zij geloven dat dieren geen ‘eigendom’ van mensen zijn. Rechtvaardigheid, empathie en mededogen zijn de kernwaarden van GUNAS. Zij stellen zich een wereld voor van vrede, liefde en vriendelijkheid die begint bij ieder van ons. Zij pleiten voor bewust consumentisme boven snelle mode. Ook maken zij “slachtoffervrije” mode vol liefde voor iedereen. GUNAS zal niet deelnemen aan enige vorm van uitbuiting, of het nu onze planeet, de mensen of dieren betreft.

Waarom Vegan

Leer veroorzaakt niet alleen leed voor de dieren, maar veroorzaakt ook schade aan onze omgeving, de mensen die het produceren en ook degenen die ervoor kiezen het te dragen.

*Peta approved: Peta is de grootste dierenrechten organisatie ter wereld. PETA focust op de vier gebieden waar dieren het meest lijden: de bio-industrie, de kledingindustrie, in laboratoria en in de entertainmentindustrie. Het PETA-approved vegan logo staat voor kleren die geheel veganistisch zijn, dat betekent geen leer, bont, wol, zijde en vellen van dieren. Dieren mogen op geen manier worden uitgebuit in het ontwikkelingsproces van de kleding. De bedrijven die het PETA-approved vegan logo op hun kleding zetten moeten PETA’s betrouwbaarheidsverklaring ondertekenen, waarin ze verifiëren dat hun kleding veganistisch is.
Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00