Denise Roobol

Denise Roobol is in 2013 begonnen met haar tassenlijn. Denise Roobol is zelf vegan en vindt dat geen enkel dier gewond mag raken voor het maken van mooie tassen en accessoires.

Meer over Denise Roobol

Denise Roobol is, net als wij, heel blij dat alle producten PETA-approved* zijn. Naast het vegan aspect laat Denise Roobol zien dat veganistische producten hip en trendy kunnen zijn. Laat je inspireren door dit merk en zie hoe gemakkelijk en leuk het kan zijn om veganistische mode te dragen.

Denise Roobol voor elke gelegenheid

De tassen van Denise Roobol zijn zo leuk, maar ook enorm praktisch. Ze zijn niet te groot en super draagbaar. Wist je dat je bij verschillende modellen de banden kunt verstellen? Zo kun je zelf kiezen hoe je de tas wil dragen: recht, crossbody, belt-bag, jij kiest! En ook de kleuren vinden wij geweldig. Welke kleur kies jij?

Welk model vind jij leuk?

Denise Roobol heeft mini wallets, mini cruise bags, mini shoppers, belt bags, leuke crossbody’s, clutches en meer.

Veganistische microvezel, het nieuwe leer!

Alle producten van Denise Roobol zijn gemaakt van veganistische microvezel, een materiaal dat is gemaakt van geperste vezels. Het materiaal heeft een sterke coating, die het beschermt tegen zonlicht en water. De combinatie van Microfiber en de sterke coating maakt het materiaal supersterk, duurzaam en waterbestendig. Microfiber is het meest hoogwaardige alternatief voor leer en heeft dezelfde soepelheid en hetzelfde gevoel. Het is niet nodig om een ​​spray te gebruiken om het materiaal te beschermen. Microfiber is verkrijgbaar in verschillende diktes. Elk ontwerp heeft zijn eigen verschillende dikte. Voor een minimalistisch ontwerp kiezen zij vaak voor een dik materiaal. Terwijl dunner materiaal perfect past bij een meer casual look. De dikte van het materiaal zegt niets over de kwaliteit van de tas, maar meer over het uiterlijk en het gevoel van de tas.

 

*Peta approved: Peta is de grootste dierenrechten organisatie ter wereld. PETA focust op de vier gebieden waar dieren het meest lijden: de bio-industrie, de kledingindustrie, in laboratoria en in de entertainmentindustrie. Het PETA-approved vegan logo staat voor kleren die geheel veganistisch zijn, dat betekent geen leer, bont, wol, zijde en vellen van dieren. Dieren mogen op geen manier worden uitgebuit in het ontwikkelingsproces van de kleding. De bedrijven die het PETA-approved vegan logo op hun kleding zetten moeten PETA’s betrouwbaarheidsverklaring ondertekenen, waarin ze verifiëren dat hun kleding veganistisch is.
Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00