A Perfect Jane

Het is de missie van A Perfect Jane om Impact te maken. Zij geloven sterk dat geen enkel dier gebruikt zou moeten worden voor mode doeleinden. Zij zijn erg verheugd dat de ontwikkeling van plantaardige producten snel gaat en willen laten zien dat vegan & duurzaam goed samen kunnen gaan.

Meer over A Perfect Jane

Suzanne

Dit is Suzanne. Als enorme dierenliefhebster met een passie voor natuur en zeker ook voor mode, wil zij laten zien dat dit ook heel goed samen kan gaan. De sterke connectie met haar hond Jane inspireerde haar jaren geleden om vegan te worden. Toen zij op zoek ging naar trendy vegan laarzen, kon zij niet echt vinden waar ze naar op zoek was en besloot zij ze zelf te gaan ontwerpen.

Jane

Dit is haar hond Jane en vanaf dag 1 zijn zij onafscheidelijk. Jane is haar inspiratie om te starten met het ontwerpen van haar vegan laarzen. A Perfect Jane is ontworpen voor echte fashionistas, die er geweldig uit willen zien zonder concessies te doen in looks en kwaliteit en ook nog willen bijdragen aan een betere wereld.

A Perfect Jane wordt geproduceerd in Europa. Een persoonlijke relatie met de fabriek en leveranciers vinden zij erg belangrijk. Ze willen er namelijk ook zeker van zijn dat de mensen die de vegan laarzen maken, werken onder goede arbeidsomstandigheden. Daarom bezoeken zij de fabriek 2-3 keer per jaar. Naast persoonlijk contact, vinden ze een hoge kwaliteit van hun product ook erg belangrijk. Door in Europa te produceren, zijn ze in staat om nauw samen te werken in het gehele productie proces en voeren ze de kwaliteitscontroles zelf uit.

 

Kenmerken:

  • Ethisch geproduceerd
  • Cruelty-Free
  • Plantaardig Vegan leer
  • Duurzaam

”Walking on Plants” never looked so good.

De boodschap van Suzanne en Jane is ‘geniet van de natuur, wees lief voor anderen en voor dieren. Lach en wees trots op wie je bent. A Perfect Jane zal je laten opvallen. Draag je laarzen met liefde!’

Let’s make an impact together!

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00