Heb jij je perfecte vegan paasoutfit al samengesteld?

Is jouw huisje en kledingkast al ‘paasproof’ of lopen de vegan chocolade eieren van vorig jaar nog door je huis? Tijd voor een paascadeau in jouw vegan ei: vegan sneakers en een vegan tas nu met 20% korting.

Als je denkt aan pasen, denk jij dan ook aan die lieve pasgeboren lammetjes in de wei? Prachtig om te zien. Maar bij ons begint dan ook altijd de opruimtik. Weg met die winterkleren en tijd voor een frisse kast. Niet alleen een frisse kast, maar een fris huis.
Ben jij ook al bezig geweest met de grote cleaning van je huis? Heb je al je laadjes opgeruimd, de keukenkastjes schoongemaakt, de lamellen stofvrij gemaakt, de plinten met je tandenborstel opgepoetst en je kasten weer ‘zomerklaar’ gemaakt?

Altijd weer kom je naast stof, ook herinneringen tegen. Spulletjes die je in een la hebt gelegd en die ineens tevoorschijn komen terwijl je dacht dat je ze kwijt was. De lentekriebels komen weer bij de eerste zonnestralen en je kunt die zomerkleding weer tevoorschijn halen.
En dan begint het… super leuk die zomerkleding, maar lang niet alles. Het wordt tijd om je kast te restylen. Die schoenen, die kunnen echt niet meer… en de kauwgom die eronder zit wil je er al helemaal niet meer vanaf halen. Een leuke nieuwe vegan sneaker zou perfect zijn voor pasen met een bijpassende opvallend mooie vegan tas erbij. Ja, ineens heb je het perfecte paascadeau gevonden.

Omwille van het Corona virus zijn we nu allemaal meer aan huis gekluisterd, maar dat neemt niet weg dat je zelf geen rondjes in je tuintje kunt rennen. De sportapps vliegen je om je oren. Eigenlijk best lekker, die extra vrije tijd zodat je weer fit de zomer in kunt. De blender met verse smoothies van fruit en groenten draait hier overuren.

Tijd voor een nieuwe vegan paasoutfit

Als je dan weer naar buiten gaat dan wil je er wel weer op je paasbest uitzien. Wij kennen dat gevoel! Helemaal wanneer je kast weer lekker opgeruimd is en je precies weet wat je aan gaat doen. Maar juist dan zijn het de nieuwe sneakers en tassen die jou weer dat hippe, frisse voorjaarsgevoel kunnen geven. Daarom denken wij graag met jullie mee en hebben we speciaal voor pasen een kortingscode die je kunt gebruiken. Staystrong2020

Het perfecte paascadeau

Dus wanneer jij op zoek bent naar het perfecte paascadeau voor jezelf of degene waar je van houdt check dan nu onze vegan sneakers en vegan tassen en kies iets moois uit met de kortingscode Staystrong2020. Deze kortingscode is tot 17 april geldig dus wees er op tijd bij, want op=op.

Geniet van een fijn paasweekend met je naasten om je heen. Hoe kleiner het aantal mensen, hoe intiemer het kan zijn. Maak echt contact, vertel verhalen en geniet van al het lekkere eten en denk eraan, niet teveel vegan chocolade eieren eten!

Delen met je vrienden

Toegevoegd aan je winkelmand
0 items - 0,00

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00