LEE-ELLEN – Acne – Spot – Gel – 30ml

14,95

De Lovely U Spot Gel is hoog geconcentreerd, snelwerkend en gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De huid met puistjes wordt gekalmeerd.

Delen

Artikelnummer: 8719326457475 Categorieën: , Merk:

Omschijving

De Lovely U Spot Gel is hoog geconcentreerd en gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De huid met puistjes wordt verzacht en gekalmeerd.

Ontdek mijn effectieve Spot Gel tegen puistjes en acne! Leven met puistjes en lichte Acne kan een echte ramp zijn voor iedereen!
LEE-ELLEN heeft daarom samen met dermatologische experts deze unieke Spot Gel ontwikkeld die snel en effectief werkt! Een échte must-have als je het ons vraagt.

Snel en effectief hulp bij puistjes

Leven met puistjes kan een echte ramp zijn – en daarom hebben we deze unieke huid zuiverende puistjes behandeling speciaal voor jou ontwikkeld! Met snelwerkende uitbraak stoppende eigenschappen werkt onze hoog geconcentreerde Spot Gel op plaatsen waar concurrerende producten je in de steek hebben gelaten. In tegenstelling tot andere merken die je slechts kleine hoeveelheden aanbieden, geven we je ook een royale hoeveelheid van 30 ml Spot Gel die je langer een rustige huid geeft.

Ontwikkeld door experts

Deze Spot Gel is speciaal ontwikkeld door dermatologische specialisten om een natuurlijke en effectieve oplossing voor puistjes te bieden, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze resultaten oplevert. Terwijl de meeste concurrerende producten worden samengesteld door fabrikanten met weinig wetenschappelijke kennis, is onze Spot Gel geformuleerd door gekwalificeerde huidexperts om je de beste resultaten te geven.

Natuurlijke Vegan formule

Deze Spot Gel is gemaakt van een volledig unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder Canadese Wilgenkruid voor snelle hulp bij puistjes en Abyssine voor een sterke huidverdediging. Krijg een natuurlijke oplossing voor de huid met puistjes met alle potentie die je van een Spot Gel kunt verwachten!

Geschikt voor alle huidtypen

Of je huid nu vettig, droog of normaal is of varieert op verschillende dagen, onze Spot Gel geeft je de werking die je wenst. Terwijl de meeste concurrerende producten slechts op één huidtype werken, werkt onze Spot Gel op ALLE huidtypes. Beter nog, in tegenstelling tot die andere merken, zal de onze je huid nooit uitdrogen!

Werkt snel voor een gladde huid

Soms heb je een effectieve pukkel hulp nodig en je hebt het SNEL nodig. Deze Pukkel Gel oplossing is ontworpen om u een snelle oplossing te bieden voor de huidproblemen die u weg wilt hebben. Met zijn natuurlijke expert-ontworpen formule, bieden wij de zuivere huid die u wilt, wanneer u dat wilt.

Kenmerken van deze crème:

  • verzorgt en kalmeert de huid met puistjes.
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Effectieve formule
  • Dermatologisch getest
  • Samengesteld door dermatologische experts
  • Kan 2-3 keer per dag worden gebruikt

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEE-ELLEN – Acne – Spot – Gel – 30ml” te beoordelen

myveganworld lee ellen lovely u spot gel 1
LEE-ELLEN – Acne – Spot – Gel – 30ml
14,95

Jammer dat je gaat..

Blijf op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuwe producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting!

.

Tarieven

Duitsland €      10,25
Luxemburg €      12,00
Denemarken €      12,50
Frankrijk €      12,50
Italie €      14,50
Oostenrijk €      16,00
Polen €      16,00
Spanje €      17,00
Portugal €      18,50
Tsjechie €      26,50
Hongarije €      27,50
Zweden €      27,50
Bulgarije €      30,00
Estland €      30,00
Finland €      30,00
Griekenland €      30,00
Ierland €      30,00
Kroatie €      30,00
Letland €      30,00
Litouwen €      30,00
Malta €      30,00
Roemenie €      30,00
Slovenie €      30,00
Slowakije €      30,00